Vinaora Nivo Slider 3.x

Windy monoblock airco's zijn  professionele oplossing als split-systemen niet kunnen of mogen worden geïnstalleerd of niet gewenst zijn. Want zo'n buitenunit aan de gevel of op het dak is niet altijd even fraai.

Monumentale gebouwen? Appartementencomplexen? Kritische buren? Niet overal kan of mag zomaar een buitenunit van een airco split-systeem worden geplaatst! Dan kan een Windy, met maar 1 gat door de muur dat ook nog eens netjes is afgewerkt met een rooster, vaak rekenen op goedkeuring. In veel gevallen hebben bijvoorbeeld VVE's geen bezwaren, zo blijkt uit de praktijk.

Eenvoudig te installeren en simpel in het gebruik zijn twee belangrijke eigenschappen voor iedereen om een Windy te gebruiken in iedere situatie: voor woningen, appartementen, kantoren, praktijken, adviesruimtes, vakantie accommodaties, appartementen in historische gebouwen, campers, computerruimtes, systeemwoningen, etc.

Een Windy monoblock airco kan door iedereen worden geïnstalleerd die enigszins handig is. Oftewel, het installeren is een feest voor elke enthousiaste "Doe-Het-Zelver". Er is dus geen gespecialiseerde STEK-installateur nodig. Maar het mag uiteraard wel, als u zich daar prettiger bij voelt. 

Met een Windy monoblock airco kan iedere omgeving snel veranderen in een comfortabele en ontspannende ruimte.

  • Ontvochtiging door water naar buiten te verdampen (alleen koud - het drupt niet).
  • Laag geluidsniveau (geluidsarm).
  • Nachtprogramma: gezonde ademhaling en mooie dromen.
  • Eenvoudig aan te passen aan het interieur: de overschilderbare behuizing kan (door u zelf) in alle kleuren worden afgewerkt.
  • Lage energiekosten dankzij het hightech ventilatiesysteem.
  • Compact en licht: vanaf 29 kg (afhankelijk van welk type).
  • Afstandsbediening: simpel en vanzelfsprekend.
  • Windy 3HP / 4HP / 5HP zijn voorzien van een warmtepomp en hebben dus ook een verwarmingsfunctie (tot buitentemperaturen rond 0 °C). 

Windy is de innovatieve monoblock airconditioner waar iedereen op heeft gewacht. Upload hier de Windy brochureOf browse door onze website, daar vindt u alle informatie. Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor de actuele prijzen. Of neem contact op via ons contactformulier.